woman

Om os

Vores produkter er skabt til at kunne bidrage til din hverdag, og vi vil gerne hjælpe dig, uanset hvad dit mål er. Vi er her for dig.

Vores kundeløfte

Just For You.

Vores kundeløfte til dig forpligter.

Gennem flere år har vi skabt produkter, som du ønsker. Vores fokus har altid været at skabe de bedste produkter, der findes på markedet. Uovertruffen produktkvalitet - kombineret med en leveringsservice, der er skabt ud fra kundens ønsker, har gjort os til en foretrukken leverandør på det nordiske marked.

Vores ledestjerne er at hjælpe dig med at nå dine mål, uanset hvad de skulle være. Siden fødslen i 2008 har Norisma været en supporter af vores kunder. Vi bidrager med motivation og støtte undervejs - og vores kunder, flere tusinde i antal, sætter pris på vores engagement!

Vores mål er, at du skal føle, at vi er her, kun for dig.

dame

Norisma - med sikkerhed i fokus

Fra udviklingsfasen til produktet er i hænderne på vores kunder, har vi en omhyggelig proces med medarbejdere, der sikrer kvalitet i alle led. Vores produktion foregår iht Good Manufacturing Practice (GMP) for kosttilskud og kosmetik, som er retningslinjer, der regulerer fremstilling (kvalitetskontrol, personaleuddannelse og test) af blandt andet kosmetik, kosttilskud og medicin. For fødevarer er de fremstillet efter den anerkendte BRC-standard, som indeholder krav svarende til GMP, men beregnet til fødevareproduktion. For vores kunder betyder det, at de med sikkerhed kan vide, at et produkt leveret af Norisma er af høj kvalitet.

Vores mål er at skabe de bedste kvalitetsprodukter, som vores kunder elsker at bruge hver dag