
Coffee Zero
Coffee Zero er en specialudviklet kaffe med indhold af klorogensyre, udvundet fra friske, grønne kaffebønner. Dette aktivstof forsvinder under ristning af almindelig kaffe. Klorogensyre er et vigtigt aktivstof i Coffee Zero, og det kan øge forbrændingen. Vores kaffe indeholder også krom, der bidrager til forbrænding af makronæringsstoffer som fedt og kulhydrater. Krom spiller også en stor rolle i at dæmpe sukkertrangen og normalisere blodsukkeret.
Sådan bruker du Coffee Zero
En pakke med Coffee Zero indeholder 30 poser og er nok til 1 måned. Den anbefalede dagsdosis er 1 pose.
Drik 1 kop hver dag, gerne så tidligt som muligt på dagen i forbindelse med morgenmaden. Du kan selvfølgelig drikke din kop/dine kopper når som helst, men vi anbefaler, at du drikker Coffee Zero tidligt på dagen.
Coffee Zero bruger du på samme måde som din sædvanlige pulverkaffe: Den røres ud i kogende vand. Coffee Zero indeholder 60 mg koffein pr. dagsdosis.
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Hvor mange portionsposer skal jeg tage dagligt?
Den anbefalede dagsdosis er 1 pose, og den bør ikke overskrides.
Hvor længe holder en pakke med Coffee Zero?
En pakke indeholder 30 portionsposer og holder en måned ved anbefalet dosering med 1 pose pr. dag.
Kan jeg drikke Coffee Zero på tom mave?
Ja, du kan sagtens drikke Coffee Zero på tom mave, selv om vi vil anbefale et let måltid før indtagelse. Effekten af kaffen vil være den samme som ved indtagelse i forbindelse med et måltid.
Hvad er forskellen på grønne og almindelige kaffebønner?
Ved ristning af almindelige kaffebønner forsvinder det kraftige aktivstof klorogensyre. Coffee Zero er lavet på friske, uristede grønne kaffebønner. Når kaffen ristes, bliver bønnerne brune. Før de ristes, er kaffebønnerne grønne. Med vores metode bevarer vi alle de kraftige aktivstoffer, og samtidig har vi fremelsket en exceptionel god smag.
Undersøgelser og dokumentation
- Ogden CL, Yanovski SZ, Carroll MD, Flegal KM. The epidemiology of obesity. Gastroenterology. 2007;132(6):2087–2102. [PubMed]
- Farah A, Monteiro M, Donangelo CM, Lafay S. Chlorogenic acids from green coffee extract are highly bioavailable in humans. Journal of Nutrition. 2008;138(12):2309–2315. [PubMed]
- Manach C, Scalbert A, Morand C, Rémésy C, Jiménez L. Polyphenols: food sources and bioavailability. American Journal of Clinical Nutrition. 2004;79(5):727–747. [PubMed]
- Clifford MN. Chlorogenic acids and other cinnamates: nature, occurrence, dietary burden, absorption and metabolism. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2000;80(7):1033–1043.
- Thom E. The effect of chlorogenic acid enriched coffee on glucose absorption in healthy volunteers and its effect on body mass when used long-term in overweight and obese people. Journal of International Medical Research. 2007;35(6):900–908. [PubMed]
- Shimoda H, Seki E, Aitani M. Inhibitory effect of green coffee bean extract on fat accumulation and body weight gain in mice. BMC Complementary and Alternative Medicine. 2006;6, article 9 [PMC free article] [PubMed]
- Cho A-S, Jeon S-M, Kim M-J, et al. Chlorogenic acid exhibits anti-obesity property and improves lipid metabolism in high-fat diet-induced-obese mice. Food and Chemical Toxicology. 2010;48(3):937–943.[PubMed]
- Lopez-Garcia E, Van Dam RM, Rajpathak S, Willett WC, Manson JE, Hu FB. Changes in caffeine intake and long-term weight change in men and women. American Journal of Clinical Nutrition. 2006;83(3):674–680. [PubMed]
- Hiltunen LA. Are there associations between coffee consumption and glucose tolerance in elderly subjects? European Journal of Clinical Nutrition. 2006;60(10):1222–1225. [PubMed]
- Greenberg JA, Boozer CN, Geliebter A. Coffee, diabetes, and weight control. American Journal of Clinical Nutrition. 2006;84(4):682–693. [PubMed]
- Johnston KL, Clifford MN, Morgan LM. Coffee acutely modifies gastrointestinal hormone secretion and glucose tolerance in humans: glycemic effects of chlorogenic acid and caffeine. American Journal of Clinical Nutrition. 2003;78(4):728–733. [PubMed]
- Moher D, Schulz KF, Altman DG, Lepage L. The CONSORT statement: revised recommendations for improving the quality of reports of parallel-group randomised trials. The Lancet. 2001;357(9263):1191–1194. [PubMed]
- Altman DG, Schulz KF, Moher D, et al. The revised CONSORT statement for reporting randomized trials: explanation and elaboration. Annals of Internal Medicine. 2001;134(8):663–694. [PubMed]
- Review Manager (RevMan) [Computer Program] Version 5.0. Copenhagen: The Nordic Cochrane Centre, The Cochrane Collaboration, 2008.
- Watanabe T, Arai Y, Mitsui Y, et al. The blood pressure-lowering effect and safety of chlorogenic acid from green coffee bean extract in essential hypertension. Clinical and Experimental Hypertension. 2006;28(5):439–449. [PubMed]
- Blum J, Lemaire B, Lafay S, et al. Effect of a green decaffeinated coffee extract on glycemia: a pilot prospective clinical study. Nutrafoods. 2007;6(3):13–17.
- Ayton Global Research. Independent market study on the effect of coffee shape on weight loss—the effect of chlorogenic acid enriched coffee (coffee chape) on weight when used in overweight people. June 2009, http://www.coffeshape.eu/independent
- Dellalibera O, Lemaire B, Lafay S. Svetol®, green coffee extract, induces weight loss and increases the lean to fat mass ratio in volunteers with overweight problem. Phytotherapie. 2006;4(4):194–197.
- Welsch CA, Lachance PA, Wasserman BP. Dietary phenolic compounds: inhibition of Na+-dependent D-glucose uptake in rat intestinal brush border membrane vesicles. Journal of Nutrition. 1989;119(11):1698–1704. [PubMed]
- Hemmerle H, Burger H-J, Below P, et al. Chlorogenic acid and synthetic chlorogenic acid derivatives: novel inhibitors of hepatic glucose-6-phosphate translocase. Journal of Medicinal Chemistry. 1997;40(2):137–145. [PubMed]
- Tijburg LBM, Mattern T, Folts JD, Weisgerber UM, Katan MB. Tea flavonoids and cardiovascular diseases: a review. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 1997;37(8):771–785. [PubMed]
- Adlercreutz H, Mazur W. Phyto-oestrogens and Western diseases. Annals of Medicine. 1997;29(2):95–120. [PubMed]
- Monteiro M, Farah A, Perrone D, Trugo LC, Donangelo C. Chlorogenic acid compounds from coffee are differentially absorbed and metabolized in humans. Journal of Nutrition. 2007;137(10):2196–2201.[PubMed]
- Bidel S, Hu G, Sundvall J, Kaprio J, Tuomilehto J. Effects of coffee consumption on glucose tolerance, serum glucose and insulin levels: a cross-sectional analysis. Hormone and Metabolic Research. 2006;38(1):38–43. [PubMed]
Næringsinnhold per døgndose (DD)
Per 1 sachet (DD) | ||
---|---|---|
Arabica kaffe pulver | 2000 mg | |
Grønne kaffebønner ekstrakt | 200 mg | |
Krom | 120 µg | *300% |
* = % RDI
Ingredienser
Kaffe (Coffea Arabica), ekstrakt av grønne kaffebønner, krom (kromklorid).
Kosttilskud
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Anbefalet daglig dosis til voksne fra 18 år og derover: 1 serveringspose. Anbefalet dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares mørkt og tørt, ikke over stuetemperatur. Opbevares utilgængeligt for børn.
Finn butikk
Se oversikten over forhandlere som selger Coffee Zero.
Mærkevarer
KOSMETIKK
Premium White
Nutrilashes
KOSTTILSKUDD
Betakaroten Premium
Sleepwell Forte
Menakur
Complete Vegan
Vegan Omega-3
Vegan Multivitamin & Minerals
FUNKSJONELL ERNÆRING
Coffee Zero
Tea Zero
LIVSSTIL OG PERSONLIG PLEIE
Premium White Superbright Tannbørste
Smile Life Termisk Pute
Firma
Norisma AS
Virksomhedsnr 997355911
Maridalsveien 163, 0461 Oslo, Norge
Kundeservice
Du kan sende os en mail 24/7, vores åbningstider på telefonen er man-fre 10.00-15.00.
Persondata
Vi bruger cookies for at øge brugervenligheden i overensstemmelse med lovgivningen for elektronisk kommunikation. Læs mere om cookies.
Fortsætter du med at bruge norisma.dk, går vi ud fra, at du samtykker til dette. Læs mere om beskyttelse af persondata.
Salgsbetingelser
Læs vores salgsbetingelser for privatkunder. Forhandleraftaler indgås separat, se her for yderligere information.
«Vores mål er at skabe kvalitetsprodukter, som vores kunder elsker at bruge hver eneste dag»
Vi producerer kosttilskud, fødevarer og kosmetik i henhold til GMP, HACCP, BRC standard, der sikrer sikre produkter af højeste kvalitet.
